Do podsmażenia, smarowania lub położenia na talerzyku czy kanapce – każdy może je jeść, jak chce. W tym miejscu znajdziecie Państwo wędliny podrobowe – produkty bardzo silnie związane z polską tradycją wędliniarską. Zapraszamy do przejrzenia prezentowanego katalogu.
Kaszanka, pasztetowa i inne wyroby
Podlasie słynie z wielu tradycyjnych wyrobów mięsnych, uzyskiwanych z podrobów. Wątróbka, tłuszcz zwierzęcy i inne składniki są niezwykle wartościowymi produktami o nietuzinkowych walorach smakowych. Kremowa pasztetowa rozsmarowana na kromce chleba? A może swojski smalec z papryką, cebulką czy innym dodatkiem na grubo krojonej pajdzie? To jedynie część propozycji, jakie Państwo znajdziecie w asortymencie. Gwarantujemy, że – czy to będzie kaszanka, czy salceson, z pewnością spełnią one oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Jesteśmy w stanie to zapewnić, gdyż korzystamy wyłącznie z wysokiej jakości składników. Z pasją oddajemy się pracy, sięgając do historii i tradycji regionu i z radością możemy się podzielić z klientami dziełami naszych rąk.