Wyroby podrobowe

Zawsze pyszne wiejskie wyroby podrobowe

Podroby to mięso doceniane ze względu na walory smakowe i dużą zawartość białka. Prawdziwa siła otrzymywanych z nich produktów tkwi jednak w odpowiedniej recepturze, dzięki której smak kaszanki, salcesonu czy pasztetowej na długo zapada w pamięć. Warto wybrać sprawdzonego dostawcę wędlin i częściej sięgać po ulubione rarytasy.

Naturalne wyroby podrobowe na talerzu

Wśród oferowanych przez naszą manufakturę produktów nie mogło zabraknąć serii naturalnych wyrobów podrobowych. W wielu krajach traktuje się je jako delikatesy, niezwykle rzadkie i wykwintne w smaku. Amatorów tych wiejskich specjałów jest coraz więcej, a pierwsza degustacja obywa się zazwyczaj… tuż po zakupie. Takim specjałom trudno się oprzeć.

Deska wędlin na stole

Tak jak wszystkie nasze tradycyjne specjały, również wiejskie wyroby podrobowe cieszą się rosnącym powodzeniem wśród klientów. Są niezastąpionym składnikiem klasycznej deski wędlin, gdzie obok boczku czy szynki pięknie prezentują się pasztety czy doskonale doprawione klasyczne salcesony.

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu

 Zdjęcia i treść zawarte na tej stronie są własnością firmy Zakład Mięsny Zbigniew Kotwicki.

Kopiowanie, powielanie, rozpowszechnianie i wykorzystywanie bez zgody autora jest zabronione. 

Sklep internetowy od home.pl