Szynki z Podlasia
Doceniana od pokoleń
Szynka z Podlasia, krucha i delikatna, to obowiązkowy element codziennych posiłków. Tradycyjnie układana na kanapki, sprawdza się również w daniach na gorąco, serwowanych podczas rodzinnych uroczystości. Ręcznie produkowana naturalna szynka przeżywa obecnie renesans we współczesnych potrawach opartych na tradycyjnych recepturach.
Wyjątkowa w smaku szynka z Podlasia
Szynka produkowana w naszej manufakturze dostępna jest w kilku wariantach, dopracowanych pod względem receptury i sposobu przyrządzania. Dzięki temu każdy smakosz będzie mógł wybrać coś dla siebie. W zależności od rodzaju szynki, świeże mięso poddawane jest procesowi peklowania na sucho lub mokro. W efekcie otrzymujemy wyjątkowe w smaku szynki wędzone, szynki dojrzewające, szynki z tłuszczykiem lub bez. Naturalne pod każdym względem.
Naturalne szynki – z dbałością o każdy detal
Wspólnie troszczymy się o każdy szczegół oferowanych produktów, począwszy od wyboru doskonałej jakości mięsa, poprzez proces peklowania, a na obróbce termicznej kończąc. Nasi klienci za każdym razem otrzymują produkt doskonałej jakości, który uwodzi nie tylko smakiem czy aromatem, ale i naturalną kruchością.