|
|
75 Kabanosy wędzone tradycyjne
Kabanosy wieprzowe napychane w jelito baranie, wędzone w tradycyjnej wędzarni dymem z olchy. Jedyne stosowane przy ich wyrobie przyprawy to czarny pieprz, papryka i majeranek. |
77 Kiełbasa krakowska podsuszana (waga 1-1,2kg)
Kiełbasa krakowska (wędzona i podsuszana na wygaszonej wędzarni) swój oryginalny smak zawdzięcza szczególnemu bukietowi naturalnych przypraw... |
78 Kiełbasa ogniskowa wędzona (z majerankiem)
Nie tylko na ruszt, czy ognisko, choć w tej funkcji spełnia się wyśmienicie. Doskonała również do zgrzania oraz jako dodatek do jajecznicy. |
79 Kiełbasa palcówka swojska
Porównywana przez niektórych do kiełbasy polskiej. My jednak odkrywamy Państwu inne jej walory, które zdecydowanie czynią ją smaczniejszą ;) |
80 kiełbasa swojska ekstra
Kiełbasa swojska ekstra, napychana w jelito wieprzowe krojonym mięsem z szynki, mocno wędzona, nieparzona. |
81 Kiełbasa wiejska wędzona
Kiełbasa wiejska to najchudsza ze wszystkich kiełbas w naszym asortymencie. Oprócz mięsa wieprzowego i tradycyjnych przypraw takich jak pieprz i papryka- nie znajdziecie w niej Państwo żadnych ulepszaczy czy konserwantów. |
82 Kiełbasa żywiecka swojska
Tradycyjnie wędzona i podsuszana na wygaszonej wędzarni kiełbaska żywiecka. Wyjątkowa wędzonka, która zyskała przychylność również naszych najmłodszych konsumentów ;) |
83 Mielonka tradycyjna (waga 0,9-1,4kg)
Tradycyjna mielonka, jak za dawnych lat. Bez konserwantów i "polepszaczy". W składzie mięso wieprzowe, sól i naturalne przyprawy (czosnek, pieprz, sól, papryka).
|